Ingyenes anyagok

A videózás első lépései ingyenes tananyag

Legyen a tiéd a videózás első lépései című ingyenes tananyagom!

Te készen állsz? A Riport Randevú online szolgáltatásai téged is várnak, otthonodból online, könnyedén elérhető minden percben. Ajándékom most egy 25 oldalas online tananyag! Na, mit szólsz?

30 perces ingyenes élő, online konzultáció

Jutalmazd meg magad azzal, hogy fontos vagy magadnak! Felemelő érzés lesz!

Mi vár az ingyenes 30 percben? Online kapcsolódunk, szándékom, hogy megérezd az energiát, amiből érkezek, és bemutatkozzak neked, majd pedig a témádtól függően szolgáljalak. Első találkozás, benyomás mindig fontos, kérlek gyere kényelmesen, videóval együtt, és egy nyugodt helyről, ahol zaj nem zavar bennünket.

Célom mindazt megadni neked, amire vágysz tőlem, mint coach!

Anya kérdez - Anya válaszol csoport

Anya kérdez – anya válaszol ingyenes zárt tanulócsoportomhoz a lent csatlakozom gombra kattintva csatlakozhatsz.

Ingyenes tanulócsoport, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, arra hívlak, hogy merj kérdezni Önmagadért. Én is felteszem a magam kérdéseit neked, a válaszok pedig benned vannak. Légy aktív!

Kell a sztorid a világnak! rovat

Ez a rovat neve, ami ebben az évben indult. Nem híreket vadászok, hanem sztorikat, sorsokat. Olyan sztori, ami ad neked, ad a világnak. Amiből ha csak egy üzenet van neked, akkor már megérte. Témák, amik közérdekűek, ami emel és felemel. A komfortzónádon kívül esik talán, de tudom, mekkora önbizalmat ad, tudom, milyen érzés ragyogónak lenni, szerepelni és ezzel adni! Érezd meg te is!

Várom a jelentkezést e-mailben az info@vikivitalis.hu címre, rövid bemutatkozással!

Meditáció

Adj magadnak egy kis időt befelé figyelni, és elmélkedni, emelkedni. Ha valami, akkor ez végtelenül fontos a coaching világában. Videó és audio anyagaim, meditációim, vizualizációim most ingyenesen elérhetők. Kívánom, legyen nálad is olyan átütő erejű, mint amekkora szeretettel és energiával készítettem azokat.

Használd naponta, és ragyogj!

Ki is vagyok én?