Online megjelenések

"A videózás elvezet önmagadhoz?"

„Megszokhattátok, hogy tőlem szövegeket kaptok. Viszont ma egy igen rendhagyó interjúval készültem nektek. Egy kicsit szöveges, egy kicsit videós! 

Vitális Viki egy tündéri csajszi, aki videókat készít. Ám nem a megszokott, sablonos dolgokat, hanem riportokot készít és marketing, reklám és bemutatkozó céllal készülő anyagokat, ahol te vagy a főszereplő!”

Mayerné Répási Adrienn cikke a ReAd-blogon – 2020. augusztus

Rádió riport Vikivel - Rádió Mozaik Sydney

„…Végül Vancouver-ben fejezzük be, ahol Viki Vitális a videózás, videó klippek készítésének világába visz el (Viki nagy mestere ennek). A jelenlegi nagy bezártságban sokan fordulnak olyan elfoglaltsághoz, melyet otthon is megtanulhatnak. Mindenkinek jó rádiózást kívánunk!”

Ilosvay Gusztáv Magyar Rádió Mozaik Sidney – 2020. augusztus

A háromgyermekes édesanya Kanadában újra szárnyal

„Vikivel sok-sok éve kollégák voltunk. Okos, határozott, céltudatos fiatal nő volt. Akkor még Csizmadia Viktóriaként ismerhették sokan Miskolcon, először a városi televízió képernyőjéről, később a TV2 helyi tudósítójaként. Most már háromgyermekes édesanya, és jelenleg Kanadában él. A lányai 5, 7 és 11 évesek. A férje munkája miatt költöztek külföldre 2014-ben, először még Svájcba. Viki harmadik kislánya már ott született. Itthon hagyott egy ígéretes karriert, majd külföldön a nulláról indulva újraépítette magát, illetve vállalkozását.”

Nagy-Hankó Krisztina cikke az Észak-Magyarország napilap Nők című magazinjában – 2020. május

Irány Külföld! Anya kérdez-Anya válaszol (1. rész)

„Vitális Viktóriával az elmúlt időszakban sokat beszélgettünk magánemberként is. Vikiék Kanadában élnek, mi Angliában. Mindketten többgyermekes csáldanyaként látjuk, hogy a külföldre költözésnek vannak előnyei és hátrányai is. Valamelyik nap felhívtam Vikit és megkérdeztem Tőle: „Van kedved élőben beszélgetni, hogy anyaként sokszor mennyire nehéz segítség nélkül?” A válasz igen volt! Tudjuk ez nem csak azokat érinti, akik más országba költöztek.”

Minden ami külföld YouTube csatorna – 2019. június

Irány Kanada! Vitális Vikivel beszélgettünk!

„Vitális Vikiék Kanadában élnek, videó és life coachként dolgozik. Több, mint 6 hónapja már Viki megosztotta külföldi tapasztalatait, most ismét beszélgettünk. Mi is történt azóta Velük? Hogy látja Viki a kanadai életet? Családdal beilleszkedni? Hogy telnek mindennapjaik? Hogy érzik magukat? Milyen terveik vannak? Jó és rossz tapasztalataik?”

Minden ami külföld YouTube csatorna – 2019. április

Irány külföld! Vitális-Csizmadia Viktória - life coach, riporter -személyes tapasztalatai

„Viki és családja élt Svájcban több évig és most Irány Kanada. Friss élmények, tapasztalatok. Milyen 3 gyermekkel elindulni a világ másik végére? Hogy lehet összegyeztetni az anyaságot a munkával miközben megszervezed új életetek egy új kontinensen? Milyen nehézségekre lehet számítani? Viki tudatos Édesanyaként férjével összhangban irányítja családi életüket. Coachként nőket és anyukákat segít a kiteljesedésben, hogyan tervezzék magukat újra, hogy tudjanak boldog életet kialakítani. Emelett reklámok, videóreklámok készítésével is foglalkozik és élő reklámriportokat készít. Család, gyermeknevelés, külföldre költözés, munka? Személyes tapasztalatok Vitális-Csizmadia Viktóriától.”

Minden ami külföld YouTube csatorna – 2018. augusztus

Kérem az értesítéseket!

Nem akarok lemaradni a friss eseményekről, az érdekes videókról és a kurzusok értesítőiről.