image/svg+xml

Veled, érted!

30 perces ingyenes élő, online konzultáció Vikivel

Élő reklámriport

Lépj a Fényre! Te is megmutathatod magad egy élő online riportban, ahol te vagy a főszereplő, én pedig riporterként vezetlek téged. A hivatásod, munkád, terméked szárnyalhat az online social médiában, a követőid pedig élőben nézhetnek, akár a tévében, elmesélheted a te sztoridat, megmutathatod,  hogy te miért vagy különleges. A riport veled, érted van. Foglalj egy ingyenes időpontot és találkozzunk online megbeszélni a részleteket! Csodás egyénre szabott ajánlatokkal várlak!

Tiéd lehet a videózás első lépései című ingyenes tananyagom, amivel azonnal belevághatsz a videózásba. Ha eddig halogattad, akkor most itt az idő megnyomni a REC gombot!

Riport coaching

Ha nem érzed még az erőt magadban, hogy szerepelj, de a szándékod megvan, akkor pont neked találtam ki a Riport coachingot, ahol online, zárt rendszerben vezetlek az úton, hogy előhívd magadból a szereplési vágyad, hogy sikerrel tudd bemutatni magad, a céged, a terméked. Az első 30 perces beszélgetés ingyenes, foglald le most és egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy szerepelj, videózz és élőzz!

Online kurzusok

Online csoportos coaching, ahol A-Z-ig átbeszéljük az élőzés, a videózás és a szereplés technikai oldalát, hátterét, sőt ennél is többet. Olyan tippeket kapsz, amelyekkel egyszerűen elkészítheted a vállakozásod videóját, csodás megjelenést varázsolhatsz egyszerűen magadnak a Facebookra. Telefonnal és egy kis trükkel. Hogy mi ez?

Borítóvideók

Tudtad, hogy a Facebook oldaladon nem csak kép szerepelhet? Tudtad, hogy sokkal jobban figyelnek rád, ha a borítódban videó van? Foglalj időpontot ingyenesen, és kitaláljuk neked milyen videó kell!

Követő
Videó
Live
Riport

Online eseménymeghívók

Reklámozd a kurzusod, megnyitódat, eseményedet a social mediában egy csinos, elegáns online meghívóval. Rövid, hatásos és figyelemfelkeltő. Ezt bárhova elküldheted, és a hagyományos papír meghívó mellett ügyfeleid egy stílusos videó meghívót kapnak. Garantáltan tetszeni fog nekik, és így több résztvevőd lehet. Jelentkezz ingyenes időpontra, és megbeszéljük mire vágysz!

Reklámfilmek

A legtöbben már nem csak hagyományos névjegykártyát használnak az üzleti világban, hanem online videó névjegyet, ami rövid és ütős, a hírleveledhez csatolva elegáns üzenettel mutathatod be magad az ügyfeleknek, klienseknek. Foglalj egy ingyenes időpontot és megbeszéljük, mire vágysz!

Családi videók

Biztos nálad is tele van a telefon és a számítógép a gyermekek szülinapi fotóival, videóival. Sajnos én azt látom, hogy ezek általában maradnak is ott, és csak gyűlnek, gyűlnek, talán sose nézed meg őket többet. A családi videókat én elkészítem neked, a meghitt pillanatokat pár perces videóban, zenével, animációval örökre megőrizheted, akár 20-30 év múlva is csodálatos lesz visszanézni. Lepd meg a szerettedet egy videóval, összeállítjuk a szülinapi képeit, és igazi meglepetés lehet neki a film. Jelentkezz ingyenes időpontra, és megbeszéljük mire vágysz!

Nézz bele további rövidfilmekbe!

30 perces ingyenes élő, online konzultáció Vikivel

Kontakt

+12367889001

  Viki nagy hatással van rám, és néhány tanácsa a munkámban (amelyhez újabban nyilvános szereplések is kapcsolódnak) nagyban hozzásegített a sikerhez. Valahogy természetesebbnek érzem ezt az egészet (csak kiállok és előadom a mondandómat), nincs min görcsölni. Viki, köszönöm, hogy vagy, és hogy épp olyan vagy, amilyen. Köszönöm, hogy lényeddel, kisugárzásoddal, tudásoddal és tanácsaiddal támogatsz minket. <3

  thumb Dézsán Orsolya
  10/13/2018

  5 star review  Csak 2 napja ment le az adás Vikivel és több mint 2350-en látták eddig 🙂 Viki nagyon profi. A technikai extra feladatokat is ügyesen kezelte amikor az internetkapcsolatom miatt megállt a kép. Végig nagyon jó hangulatban telt a beszélgetés. Nagyon hasznos, hogy a menet közben érkező hozzászólások válaszaival még szinesebbé tudtuk tenni a műsort. Szívből ajánlom Vikit a kis reklámfilmetek elkészítéséhez is akár csak magatoknak akár az üzleti fellendülésetekhez keresitek a megoldást. Nagyon sok hasonló visszajelzést kaptam az adás után. "Szia Csilla! Lattalak tegnap, nagon jo volt! Azota tele vagyok energiaval es abszolut nyugodt vagyok!" Átragad a nézőkre is nyugalom 🙂 Kivánom, hogy nagyon sok nézőnek szerezz boldog és önfeledt időszakot a műsoraiddal és azok hatásaival. Hálásan köszönöm Viki. Szerettel Böcskey Csilla Londonból

  thumb Csilla Böcskey
  10/21/2017

Ki is vagyok én?

Copyright © 2019 Viktória Vitalis-Csizmadia | Design & development: IMRE design


Tiéd lehet a videózás első lépései című ingyenes tananyagom, amivel azonnal belevághatsz a videózásba. Ha eddig halogattad, akkor most itt az idő megnyomni a REC gombot!

Igen, videózni akarok!

MENÜ