image/svg+xml

Veled, érted!

30 perces ingyenes élő, online konzultáció Vikivel

Élő reklámriport

Lépj a Fényre! Te is megmutathatod magad egy élő online riportban, ahol te vagy a főszereplő, én pedig riporterként vezetlek téged. A hivatásod, munkád, terméked szárnyalhat az online social médiában, a követőid pedig élőben nézhetnek, akár a tévében, elmesélheted a te sztoridat, megmutathatod,  hogy te miért vagy különleges. A riport veled, érted van. Foglalj egy ingyenes időpontot és találkozzunk online megbeszélni a részleteket! Csodás egyénre szabott ajánlatokkal várlak!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Riport coaching

Ha nem érzed még az erőt magadban, hogy szerepelj, de a szándékod megvan, akkor pont neked találtam ki a Riport coachingot, ahol online, zárt rendszerben vezetlek az úton, hogy előhívd magadból a szereplési vágyad, hogy sikerrel tudd bemutatni magad, a céged, a terméked. Az első 30 perces beszélgetés ingyenes, foglald le most és egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy szerepelj, videózz és élőzz!

Online kurzusok

Online csoportos coaching, ahol A-Z-ig átbeszéljük az élőzés, a videózás és a szereplés technikai oldalát, hátterét, sőt ennél is többet. Olyan tippeket kapsz, amelyekkel egyszerűen elkészítheted a vállakozásod videóját, csodás megjelenést varázsolhatsz egyszerűen magadnak a Facebookra. Telefonnal és egy kis trükkel. Hogy mi ez?

Borítóvideók

Tudtad, hogy a Facebook oldaladon nem csak kép szerepelhet? Tudtad, hogy sokkal jobban figyelnek rád, ha a borítódban videó van? Foglalj időpontot ingyenesen, és kitaláljuk neked milyen videó kell!

Követő
Videó
Live
Riport

Online eseménymeghívók

Reklámozd a kurzusod, megnyitódat, eseményedet a social mediában egy csinos, elegáns online meghívóval. Rövid, hatásos és figyelemfelkeltő. Ezt bárhova elküldheted, és a hagyományos papír meghívó mellett ügyfeleid egy stílusos videó meghívót kapnak. Garantáltan tetszeni fog nekik, és így több résztvevőd lehet. Jelentkezz ingyenes időpontra, és megbeszéljük mire vágysz!

Reklámfilmek

A legtöbben már nem csak hagyományos névjegykártyát használnak az üzleti világban, hanem online videó névjegyet, ami rövid és ütős, a hírleveledhez csatolva elegáns üzenettel mutathatod be magad az ügyfeleknek, klienseknek. Foglalj egy ingyenes időpontot és megbeszéljük, mire vágysz!

Családi videók

Biztos nálad is tele van a telefon és a számítógép a gyermekek szülinapi fotóival, videóival. Sajnos én azt látom, hogy ezek általában maradnak is ott, és csak gyűlnek, gyűlnek, talán sose nézed meg őket többet. A családi videókat én elkészítem neked, a meghitt pillanatokat pár perces videóban, zenével, animációval örökre megőrizheted, akár 20-30 év múlva is csodálatos lesz visszanézni. Lepd meg a szerettedet egy videóval, összeállítjuk a szülinapi képeit, és igazi meglepetés lehet neki a film. Jelentkezz ingyenes időpontra, és megbeszéljük mire vágysz!

Nézz bele további rövidfilmekbe!

30 perces ingyenes élő, online konzultáció Vikivel

Kontakt

+12367889001

  5 star review  Kedves Viki! Nagyon szépen köszönöm a velem készített riportot! Nagyon jól éreztem magam és külön köszönöm,hogy profi módon segítettél és megoldottad az általam okozott problémákat is (sajnos rossz volt a laptopom) , így az elején és a közepén kimaradtam kicsit :). Ettől eltekintve is egy teljes képet tudtam adni a vállalkozásomról,hogy mivel foglalkozom és milyen szolgáltatásokat ismerhetnek meg nálam a vendégek. Köszönöm szépen még egyszer ezt az igazán minőségi munkát! 🙂

  thumb Judit Tóth
  11/21/2017

  5 star review  Viki fantasztikus nő, szuper coach és tökéletes riporter! Nagyon izgultam mivel először készült velem riport -ráadásul élőben-, de végig nagyon szépen vezetett, sikerült minden lényeges dologra kitérnünk. Nagyon köszönöm Viki! <3

  thumb Erika Nagy
  5/18/2018

Ki is vagyok én?

Copyright © 2019 Viktória Vitalis-Csizmadia | Design & development: IMRE design


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE!

FELIRATKOZOM

MENÜ