Szolgáltatásaim

Vision board kurzus videó (1 téma)

$15.00

96 készleten

Cikkszám: 333 Kategória:

A 11 hetes vision board kurzus anyagát most meg tudod vásárolni témánként. Azaz a 11 videós anyag elérhető online, te döntöd el melyik életterület az ami téged érint, érdekel, hív. Pillants bele és élvezd, alkoss, láss és érezz.
Köszönöm a figyelmed.
Tudom, hogy csodás képeket tudsz alkotni lélekből.
Mondjuk úgy, a jövőd feltárul.
Nem kis túlzással állítom. És tudd ez nem csak egy egyszerű képek összepakolása és álmodozó kurzus. Ez attól sokkal több, mélyebb. Olyan mély önmunka, amit otthon végezhetsz. Amikor erre időt szentelsz. Amikor azt érzed, igen, itt az idő.
???
Tudom mekkora ereje van, tudom, mert élem. Te milyen képeket élsz? Most! Milyet akarsz? Most elhoztam neked a teljes kurzust darabonként. Egyenként. Eddig ez nem volt elérhető.
Azaz elérhető lesz csak egy-egy téma, külön külön is megvásárolhatod. Mert lehet egy téma ami neked most nagyon égető. Lehet kettő. Működik így is. De a legjobb és leghatásosabb egyben a 11 hét. Tudom, van amikor még nem érzed, hogy képes vagy rá. Hát akkor lásd magad részletekben. És a végén a “big picture ” is összeáll.

Egy videó ára: 15 CAD (kanadai dollár) kb. 4200
11 videó ára: 149 CAD (kanadai dollár) Kb. 41800Ft
Mivel itt élek, ezért látod ezt az ára, ezt a pénznemet, de befizetésed kártyával, költség nélkül érkezik, így csak két kattintás és az eseményben eléred majd a videót élőben és utólag is megnézheted. Hallgasd meg, nem hosszú, és jegyzetelj.
De dönthetsz úgy is hogy nem egy egy témát nézel meg, hanem egyben megveszed az egész kurzust, ami kedvezményesen 111 CAD, azaz 25% kedvezménnyel, a vision25 kuponkóddal a webshopban, itt éred el.
???

Témák:
1. Fizikai test
2. Egészség
3. Otthon, Környezet
4. Család, pár, gyerek
5. Anyaságod
6. Kapcsolataid
7.Mentális életed
8. Küldetésed
9.Pénz
10. Spiritualitásod
11. Vagyok
Minden téma érted van, belőled van, és tudom, csodás képeket alkotsz. De az érzés is fontos. Tisztán látni, hallani, érezni. Aktiválni angyali lényeg, aki azért van itt a Földön, hogy beleálljon valódi lényébe. Aki a teljes kurzust vásárolja meg, saját fiókot nyithat az oldalamon, és hozzáfér a 11 videóhoz azonnal.
Ez mind a folyamat része.
Amiket eddig elfogadtál képek, ezek szerint éled az életed. Most itt az idő, ha elégedetlen vagy, újakat alkotni.
A sorozat nem könnyű. De megéri megengedni magadnak hogy ragyogó légy.
Ha kérdésed van, írj kérlek!
info@vikivitalis.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vision board kurzus videó (1 téma)” értékelése elsőként

Kérem az értesítéseket!

Nem akarok lemaradni a friss eseményekről, az érdekes videókról és a kurzusok értesítőiről.