image/svg+xml

Life coaching

Én nem adok tanácsot neked, vezetlek az úton, hogy feltedd a saját kérdésed és megleld a saját válaszaid. Világítok neked!

EMELD A MÁSIKAT- TE IS EMELKEDSZ!

Lásd egy vízióban a jövőbeni éned! Alkossunk Vision Boardot!

Hol a  Szabadságom?
Nem azért jöttem erre a Földre hogy egész nap keressem önmagam, mások életét éljem, és megfeleljek hanem azért, hogy a nőként, valódi önvalómban ragyogjak.
No, ezt ha olvasod, már mész is tovább? Azt mondod : „Oh, már megint egy okoskodó, aki megmondó ember és majd kitalálja nekem mi a bajom van, és végül mégsem változik semmi.

Ha ezt mondod, ez nem a te oldalad valóban. De ha készen állsz levetni az EGO-d rabságba kötő láncait, akkor olvass és érezz tovább.

Ha becsukod a szemed el tudod-e képzelni azt a NŐ-t, akivé válni akarsz? Sőt, aki vagy, csak elfelejtetted.

A nő, aki mindazt éli, ami neki meg van írva? amire hívta a Jóisten. Amire életre hívta. No, hogy nem csak annyi ez, hogy gyereket szüljünk, ez tuti. 

A saját idővonaladon haladva, meglátni  a neked szánt képet. Erre hívlak. Lazán, könnyedén. A régi el, az új be. 

Ingyenes, online kapcsolódás, ahol segítek máshogy látni magad, majd 11 életterület képeit villantjuk fel. 

Belépsz a kapun? Velem. Érted. 

Állj bele végre az erődbe!

11 hetes online videós kurzus, hogy megalkossuk együtt a te életed, lelked képeiből a jövődet! 11 héten át 11 videós anyag érkezik, akkor nézed meg, amikor akarod és alkotod meg a víziód!

Ajándék mellé egy Facebook csoport, ahol megoszthatod a képeid, jelen vagyok, és segítek. Egyéni coachingot nem tartalmaz, email és Facebook támogatás van benne.

Varázsoljunk együtt!

Benned ki ragyog?

Hiszek egy olyan Univerzumban, ami engem támogat, engem emel és minden pillanatban értem van. Hiszek benne, hogy ugyanez téged emel, érted van és támogat. Te miben hiszel? Nem volt ez mindig így, harcoltam magammal, a világgal, és sok-sok gondolattal, hogy valójában ki is vagyok én?  Az igazi válaszok 30 évesen kezdtek megérkezni, amikor először anya lettem. 

Vágytam rá, nagyon és igazi mélyrepülés kezdődött. A rózsaszín felhő, nem rózsaszín, és minden ami körbevett: MEGVÁLTOZOTT! Te hogy élted, hogy éled meg ITT és MOST?

Ma már tudom életem tükre akkor nyílt meg igazán, belenéztem és menekültem. Tökéletes anya akartam lenni, megfelelni és maximumot adni, ismerős? Kifulladtam, majd mélyre mentem és azt mondtam : ELÉG! Lássuk ki lakik bennem. Nem csak anya vagyok, hanem egy ragyogó lény, aki képes mindenre. Ha te is így érzed, olvasd tovább az oldalt és segítek ragyogni.

Évekig kerestem küldetésem, hisz extévésként, riporterként egy idegen országban, nyelvet nem beszélve, 4 gyerekkel, férjjel ért a hideg zuhany, Merre tovább? 

Okolni  a világot könnyű, a kifogásokat gyártani szintén könnyű, te is ezt teszed? Én elsőként ezt tettem le és a megoldások mellett döntöttem. Nincs ‘majd’, nincs ‘később’, MOST van. A jelen és én. Eldöntöttem, nem hazudok magamnak többet, hisz ez az egyik legfontosabb értékem. Te mennyit hazudsz magadnak? 

Majd bébi lépésekkel,  a coaching segítségével csiszolni kezdtem a fényt, ami bennem van, csak kialudt. Benned is ott él, így ha készen állsz, kezdhetjük együtt beizzítani.

Nő vagy, aki varázsló.

Nő vagy, aki ragyogó. 

Nő vagy , aki egyben egy csodás lélek. 

A szárnyaid pedig arra várnak, hogy kifeszülve vitorlaként segítsenek szárnyalni, és ragyogni. mit szól hozzá? 

Szárnyalj velem!

Randevú Angyaloddal zárt csoport

Próbáld fel végre a szárnyad! Erre hívlak ebben a csoportban. Minden, ami a földi érzékeken túl van, azt is behívjuk. A te angyalod,  a te energiád, a te küldetésed. Rögös az út, de megéri. Számos jel érkezik nekem is nap mint nap. Kapcsolódok égi vezetőimmel, egyre tisztábban érzek, látok, hallok. Tudom, hogy neked is van ilyen képességed. Együtt hangoljuk, csiszoljuk, várlak szeretettel a zárt csoportban. 

Vlog - sorozat vikivel

Pillants be az életembe. Miért? Mert hiszem, hogy példa vagyok. És hiszem, te is az vagy. Inspirációk vagyunk mindannyian. Merj látszani te is.

Televíziósként imádtam filmet vágni, rendezni, látni a képet, érezni a képet, kreatívan kitalálni, hogy milyen képet mutassak meg a nézőknek, most pedig anyukaként, coachként vlogokban tudom megmutatni az én utam, hogy merre tartok, hogyan változok és miként élem az erőm. Nőként, anyukaként, arra vágysz talán amire én, de még csak gondolni sem mersz rá.

Videó blog sorozataim szólnak rólam, a családról, az utazásokról,  a költözésekről, megmutatom a kihívásokat is, a nehéz pillanatokat is. Energia. És kicsit szól rólad, ha jól figyelsz!

Kívánom ne csak nézz, láss is!

Benned is van! Lásd meg magadban is az energiát! És íme egy kis hangulat, a kedvenc küldetés dalom!

Egyéni coaching Vikivel

Oly sokan erről beszélnek, de valóban mit is jelent a coaching. Elmondom nekem mit adott, amikor tanultam. Ha becsukod a szemed ki az a nő, akit látsz?

Ha egy tündér jönne és azt mondaná, bármi lehetséges, akkor mi lenne az első mondatod? 

A coaching nekem az önazonosság, a tiszta szív és tiszta szándék, ahol tudom ki vagyok, és miért vagyok itt a Földön. Ez könnyű? Nem. Nagyon is kihívás. De hitem szerint a coaching elvezet téged is ide. És ez egy életen át tartó folyamat. Nincs vége. Mindig van feljebb, és mindig van újabb vágy. Én egy szakaszon tartok veled, és megtisztelő ha engem választasz. Ez egy energia. 

Coachként ebben vezetlek én az úton, világító torony vagyok, aki világít neked, amíg te a sötétben elveszve érzed magad. Válaszokat kapsz, de nem tőlem, önmagadtól, hétről hétre, hónapról hónapra együtt rajzoljuk a képet. A jelenből indulunk, és a jövődet teremtjük. Vezetlek, és rávilágítok olyan nézőpontokra, amiket belülről Te nem biztos hogy látsz, vagy nem olyan FÉNYBEN! 

Egyéni coaching, amiben lézerpontosan dolgozok Veled, Érted!

Ajánlataim egyéniek, kérlek foglalj helyet a naptáramban! Figyelek rád!

Kérem az értesítéseket!

Nem akarok lemaradni a friss eseményekről, az érdekes videókról és a kurzusok értesítőiről.    Kérem az értesítéseket!

    Nem akarok lemaradni a friss eseményekről, az érdekes videókról és a kurzusok értesítőiről.