image/svg+xml

Life coaching

Én nem adok tanácsot neked, vezetlek az úton, hogy feltedd a saját kérdésed és megleld a saját válaszaid. Világítok neked!

30 perces ingyenes élő, online konzultáció Vikivel

Anya

Mindig is tudtam, hogy anya leszek, minden sejtem üzent, hogy ez az energia az enyém.  Akkor még nem tudtam miért! Ma már nem csak tudom, hanem érzem is, és kötelességem továbbadni azt, amit kaptam.

Az anyaság útvesztőiben sokan elvesztik magukat, én is így tettem, és évekre elfelejtettem, ki is vagyok valójában. Elhittem, hogy csak anya vagyok. Csodás dolog annak lenni, és sose cserélnék, de mellette annyi más is vagyok. Ez mind én vagyok, én lehetek. Te, aki olvasod, nézed az oldalam, neked, itt és most mindezt megmutatom.

Amikor elkezdtem felidézni, azt a sok-sok csodát, gondolatot, érzést ami bennem van, az igényeimet, a vágyaimat, az felemelő volt és egyben felforgató. Mert nem mindig könnyű, ami egyszerű, szembenéztem magammal. Beleálltam a kérdésekbe, és mertem meghallani a válaszokat, belenéztem tükrökbe, amikben nem mindig azt láttam, amit vártam. Sírtam sokat, zokogtam, hogy én ezt nem tudtam, hogy ilyen nehéz, és amikor egy mélyponton kiakadtam, azt mondtam legyen, aminek lennie kell, elfogadom. Univerzum add! Én engedem! Elkezdtem fontos lenni magamnak, első lettem magamnak, mert hitem szerint ez minden embernek fontos kell, hogy legyen. Első önmaga számára. Ha én boldog vagyok, egészséges vagyok, vidám vagyok, sikeres vagyok, bőségben élek, akkor a gyermekem is az.  Akkor mindenki, azzá válhat körülöttem. Ez az energia repít. És bizony a szárnyaim kinőttek…hiszitek vagy sem ez lehetséges.

Szárnyaljatok velem!

Család

Az egyik legnagyobb energia a földön, és hálás vagyok a családomért. Nem mindig gondolkodtam így, régen sokszor bíráltam őket, nem tudtam értékelni mim van. Vagy, csak amikor benne vagy nem látod a fától az erdőt. Milyen kincsek vannak a családodban? Mit adnak neked? Mire tanítanak? Mit hozol? Mi az, amit hozol, de nem a tiéd? Le tudod-e tenni, ami nem a tiéd, nem téged szolgál?

És mi az, ami valóban tartja ezt az energiát. Sokféle sztorit hallottam arról kinek milyen családja van, és láttam, hogy én milyen családot akarok. És hiszem, hogy ezért tudok tenni. És te elhiszed?

A nő a család motorja. Ez igaz? Az én hitem, mint a mesében, ha a királynő a birodalomban jól van, akkor a népe is jól van. Szóval a válasz: igen

És minden energia, ami mindenre hat. Mi nők, mi anyukák varázslók vagyunk, és van varázspálcánk.

Vlog

Televíziósként imádtam filmet vágni, rendezni, látni a képet, érezni a képet, kreatívan kitalálni, hogy milyen képet mutassak meg a nézőknek, most pedig anyukaként, coachként vlogokban tudom megmutatni az én utam, hogy merre tartok az életemben, egyfajta példa lenne neked. Nőként, anyukaként, arra vágysz talán amire én, de még csak gondolni sem mersz rá.

VLOG sorozataim szólnak rólam, a családról, az utazásokról,  a költözésekről, megmutatom a kihívásokat is, a nehéz pillanatokat is. Energia. Kívánom ne csak nézz, láss is!

Benned is van! Lásd meg magadban is az energiát!

Év
Költözés
Gyermek
Ország
Nyelv

5 döntés, 5 mini videó drága Anyuka! Ez az ajándékom neked. Itt az idő végre, hogy fontos legyél magadnak! Kattints és iratkozz fel!

  5 star review  Hálás vagyok hogy találkoztunk. Azt gondolom hogy nincsenek véletlenek.Megnyertem ezt a 3 alkalmas choachingot , mert szükségem volt rá mert akartam a változást! Nagyon sokat tanultam tőled. Köszönöm!! Aki laza mami szeretne lenni és egy kis eligazításra, tanácsra lenne szüksége , annak szeretettel ajánlom Vikit !

  thumb Melinda Gutermuth-Tihanyi
  6/07/2018

  Nagyon érdekes riportok egy vérprofi csodálatos fiatal hölgytől

  thumb Irén Bóta Lászlóné
  11/03/2018

Egyéni coaching

Ha becsukod a szemed ki az a nő, anya akit látsz? Ha egy tündér jönne és azt mondaná, bármi lehetséges, akkor mi lenne az első mondatod? Sokan vannak, akik még ezekre a kérdésekre nem tudnak választ adni, mert még elképzelni sem merik azt, hogy mi lenne ha…. Life coachként ebben vezetlek én az úton, válaszokat kapsz, de nem tőlem, önmagadtól, hétről hétre, hónapról hónapra együtt rajzoljuk a képet. A jelenből indulunk, és a jövődet teremtjük. Vezetlek, és rávilágítok olyan nézőpontokra, amiket belülről Te nem biztos hogy látsz, vagy nem olyan fényben

Anya kérdez - anya válaszol zárt csoport

Anya kérdez – anya válaszol ingyenes zárt tanulócsoportomhoz a lenti “csatlakozom” gombra kattintva csatlakozhatsz. Ingyenes tanulócsoport, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, arra hívlak, hogy merj kérdezni Önmagadért. Én is felteszem a magam kérdéseit neked, a válaszok benned vannak. Légy aktív!

Ki is vagyok én?

Copyright © 2019 Viktória Vitalis-Csizmadia | Design & development: IMRE design


5 döntés, 5 mini videó drága Anyuka! Ez az ajándékom neked. Itt az idő végre, hogy fontos legyél magadnak! Kattints és iratkozz fel!

Igen, dönteni akarok magamért!

MENÜ